Digitaal uw BV

stopzetten

Zonder tussenkomst van een notaris of advocaat
Binnen 6 uur digitaal geregeld

Binnen 6 uur uw BV beëindigen voor €199

Beoordeeld met:
4.8
Zonder zorgen

Geheel digitaal uw BV binnen 6 uur stopgezet.

Scherpe prijzen

Wij rekenen met één vaste prijs en helpen u zelf de holding BV te op te heffen.

Betrouwbaar

Meer dan 8 jaar ervaring in het liquideren van BV’s.

Eenvoudig uw BV Stopzetten

U wilt de bv stoppen en bent op zoek naar informatie hierover. Wij leggen uit waarom en wanneer u de bv zou willen stoppen en hoe u dit kunt doen! Er zijn verschillende manieren om een bv op te heffen. Welke methode passend is voor uw bv hangt van de situatie af. Start daarvoor de liquidatie van Liquidatie.nl. In bijna 90% van de gevallen kunt u de bv zelf online stoppen, met onze begeleiding.

De meeste ondernemers richten een bv op, omdat zij een goed idee hebben voor een onderneming. Zij kiezen dan voor het oprichten van de bv vanwege de bescherming die deze rechtsvorm biedt. Op een later moment blijkt echter dat zij weinig of zelfs niets doen met de bv. Vanwege veranderende omstandigheden hebben zij geen tijd meer voor de onderneming of er is nooit echt gestart met de onderneming. Omdat het hebben van een bv jaarlijks geld en tijd kost, onder andere vanwege de verplichting om een jaarrekening op te laten stellen, kan het een verstandige keus zijn om te stoppen met de bv!

Wat kunt u verwachten van ons?

Er is geen notariële akte of uitspraak voor de rechter nodig voor het beëindigen van een bv. De opheffing kan via een reguliere liquidatie of een turboliquidatie. Met de online begeleiding van Liquidatie.nl weet u zeker dat u aan de juridische verplichtingen heeft voldaan.
Als u de besloten vennootschap snel en gemakkelijk wilt stoppen, dan kan Liquidatie.nl u helpen. Wij hebben een stappenplan gemaakt waarmee wij uw bv opheffen en doen het meeste werk voor u. U hoeft de documenten alleen nog te ondertekenen en op te sturen naar de KvK. Wij hebben ruime ervaring met het opheffen van besloten vennootschappen en kunnen er daarom voor zorgen dat uw bv snel en juist wordt opgeheven. Wij garanderen dat uw BV opgeheven wordt. Zo niet, geld terug.

Ons stappenplan:

Stap 1: Online intake

Doorloop onze online intake. Hieruit zal blijken welk product het best bij uw situatie past.

Stap 2: Afrekenen

Bij direct afrekenen, ontvangt u binnen 6 uur de documenten en instructies.

Stap 3: Delen documenten

Wij controleren de gegevens en en sturen u de benodigde stukken digitaal toe.

Stap 4: Ondertekenen

U print alle documenten, volgt de instructies en ondertekent waar nodig.

Stap 5: Opsturen & afronden

Alle documenten worden in een envelop gedaan en opgestuurd naar de KvK.

De voordelen van het
opheffen van een BV

Een last van uw schouders.

Wij weten dat het aanhouden van een BV behoorlijke persoonlijk zorgen met zich mee kan brengen. Wij nemen die weg voor u.

Geen jaarcijfers deponeren.

Elk jaar moet u over het voorgaande jaar, jaarcijfers opstellen en deponeren. Niet naleven wordt gezien als onbehoorlijk bestuur.

Geen administratiekosten.

Een BV aanhouden kost tijd en geld omdat het gepaard gaat met het bijhouden van een administratie. Dit hoeft niet meer.

Geen BTW aangiftes.

De omzetbelasting moet ieder kwartaal geschieden. Uw BV opheffen bespaart u de jaarlijkse moeite.

Geen onzekerheden.

Wij spreken veel mensen die de beslissing om de BV op te heffen jaren lang uitstellen. Wij nemen de onzekerheid uit handen.

Geen verplichtingen meer.

Naast de financiële en administratieve verplichtingen, kleven er ook allerlei bestuurlijke verantwoordelijkheden aan een BV.

Al meer dan +1500 entiteiten ontbonden

Beoordeeld met een 9.4 op Google

5.0
J.H.G. Moroz

Een vlotte en goede begeleiding en afwerking, dank daarvoor.

5.0
D. Brouwers

Zeer betrouwbare & goede partner voor de...

5.0
A. Boxhoorn

Werkmaatschappij en Holding opgeheven. Prima service...

5.0
T. Bol

Uitermate goed geholpen en een uitstekende service.

5.0
J. Timmers

Snelle, vriendelijke en vakkundige service.

5.0
H. Rook

Vandaag belde ik met www.opheffen-bv.nl na een ...

5.0
D. Bayoumy

Het team van opheffen-bv heeft ons enorm goed geholpen ...

5.0
M. Furkan

Een supersnelle service gekregen.

5.0
A. Boomsma

Bij de afsluiting van onze BV's uitstekend geholpen door Oscar.

5.0
Y. Azhar

Top service! Staan echt voor hun klanten klaar.

5.0
W. Bakker

Edouard en de zijnen hebben mijn twee BV’s op een prettige ...

5.0
T. van den Hoogen

Ik stel mezelf weleens de vraag: zou ik hier nogmaals...

5.0
T. van Lingen

Snel geleverd conform duidelijke afspraken tegen een goed prijs

5.0
J. Lambers

Snelle & duidelijke informatie, complete formulieren...

5.0
P. Faas

Snel, duidelijk en prijs/ kwaliteit is zeer goed.

5.0
G. Otter

Buitengewoon tevreden over de snelheid en de hulp.

4.8
R. Djordevic

Snel en top geregeld, aanbeveling waard...

5.0
H. de Ruijter

Ik wist niet wat ik kon verwachten, maar...

4.8
B. Scheltema

Top service. Simpel, snel en duidelijk. Bedankt!!

5.0
J. de Vries

super snel en netjes gaan ze te werk.

5.0
R. Bosch

Prima geregeld! Mijn dank voor alles.

5.0
G. Barten

Zeer heldere instructies bij het invullen van de...

5.0
A. Hoek

Invullen, mail met alle benodigde documenten terug...

5.0
R. van der Graaf

Simpel duidelijk en snel. Binnen een week geliquideerd

Waarom een BV stoppen?

Het aanhouden van een bv kost zowel tijd als geld. De administratie moet worden bijgehouden en daarnaast is het verplicht om een jaarrekening te laten opstellen. Als er niets meer met de bv gedaan wordt, kan het daarom verstandig zijn om deze te stoppen. Het stopzetten van de BV scheelt u ieder jaar de administratieve rompslomp en de kosten. Er zijn verschillende manieren om de BV te stoppen.

BV stoppen door middel van verkoop

Een van de manieren waarop u met de bv kan stoppen is door deze te verkopen. Het is de vraag of deze keuze voor u echt voordelig is. Als de bv leeg is, zijn er geen schulden of bezittingen. Wel moet u vanwege de verkoop naar de accountant en de koper maakt kosten voor de akte van overdracht en statutenwijziging. Daarnaast kan het zijn dat u advies inwint over de verkoop, bijvoorbeeld bij de notaris. Ook dit kost geld. De koper zal zich afvragen of de koop van de bv voordeliger is dan een nieuwe bv oprichten.

BV stoppen door turboliquidatie

Een meer voor de hand liggende keuze, zeker bij een lege bv, is het stoppen van de bv door de bv op te heffen. Dit kan middels een reguliere liquidatie of een turboliquidatie.

De turboliquidatie is de ontbinding van een bv zonder vereffening en dit is een snelle manier van opheffen. Hiervoor kunt u kiezen als er geen baten meer aanwezig zijn in de bv. Het grote voordeel van deze vorm van liquideren is dat het weinig tijd kost. Op het moment dat de bv wordt ontbonden, stopt de bv: deze bestaat niet meer. Daarna kan de bv worden uitgeschreven uit het Handelsregister.

Reguliere liquidatie

De reguliere liquidatie is een ontbinding van de rechtspersoon waarbij er wel een vereffening plaatsvindt. Deze manier van ontbinden duurt een stuk langer dan de turboliquidatie Hiervoor wordt gekozen als er baten aanwezig zijn. Tijdens de vereffening blijft de bv bestaan.
Voor de vereffening wordt een vereffenaar benoemd, dit is vaak een bestuurder van de bv. De vereffenaar zorgt ervoor dat alle activa van de bv worden verkocht en dat de schulden worden vereffend. Als er vermogen overblijft nadat de schulden zijn betaald, wordt dit verdeeld onder de aandeelhouders. Na de vereffening en het verdelen van het overgebleven vermogen, kan de BV worden gestopt.

Samenvattend

U kunt de bv stoppen door deze te verkopen of door deze op te heffen. Vul daarvoor deze gratis intake in van Liquidatie.nl. Wij stellen alle benodigde rechtsgeldige documenten voor u op. Als u deze heeft getekend kunnen de documenten naar de Kamer van Koophandel verstuurd worden. De tijd en kosten die wij u als bestuurder, DGA of boekhouder besparen zijn daarmee enorm.

De voordelen van het opheffen van een BV via Liquidatie.nl

Met meer dan 15 jaar ervaring in het opheffen van BV’s zijn we uitgegroeid tot de specialist. De oprichters van zijn afkomstig uit de juridische wereld. Met als missie om een betrouwbare en betaalbare service neer te zetten is. Zonder gedoe.

1. Snel

Wij werken geheel digitaal en kunnen daarmee snel handelen. Wij leveren binnen 6 uur de nodige documenten als het gaat om een turboliquidatie. Bij liquidatie hebben we 24 uur nodig om het proces te starten.

2. Correct

Een liquidatie kent een wettelijke volgorde van stappen en correct opgestelde juridische documentatie. Zelfs een versnelde liquidatie is meer dan alleen formulier 17A invullen.

3.Gegarandeerd

Wij geloven in onze kennis en kunde. Ons geloof is zo sterk dat als een BV niet opgeheven wordt om welke reden dan ook, dat u uw geld terugkrijgt. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij de specialist in het opheffen van BV’s.